| YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] | |
|
+11harika Cem Bozkurt merve zeynep Özgen-K dilayilmaz fearless93 Wrath fearless99 hasret TolunayTosun 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
TolunayTosun Admin
| Konu: Geri: YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] Çarş. Ocak 28, 2009 2:42 pm | |
| forum en başta sadece okul için açılmıştı, hatta ciddi bi forum olarak.. ama çok ilgi görmedi, şimdi okulumuz merkezli bi tartışma paylaşım forumu gibi o yüzden davet edebilirsiniz. fikir babası işini biraz daha açabilirmisin ? | |
|
| |
furkanaksoy
| Konu: Geri: YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] Çarş. Ocak 28, 2009 2:43 pm | |
| bana bu forumu atakan tavsiye etti(: | |
|
| |
Özgen-K Fikir Babası
Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : Gelecek...
| Konu: Geri: YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] Çarş. Ocak 28, 2009 2:46 pm | |
| @tolunay:Bu kurduğunuz forumun alt yapılarında var mı bilemiyorum ama normalde rütbe bölümü gibi bişey olur.Mod,admin falan gibi şeylerin yazdığı yere başka şeyler de yazılabilir.Bunu sadece admin değiştirebilir ve bildiğimiz rütbedir işte,ama ne olacağ serbesttir.İşte öyle bişey yapılabiliyosa burda,o zaman benimkine "fikir babası" yaz. xD | |
|
| |
fearless93 Moderatör
Mesaj Sayısı : 169 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : batıdan
| Konu: Geri: YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] Çarş. Ocak 28, 2009 2:48 pm | |
| beyelr benden bi 1 saatlik mola yemek yemem gerekiyo geldiğimde belki girerim belki girmem siz devam edin ama görelim marifetlerini mustafaaa | |
|
| |
TolunayTosun Admin
| Konu: Geri: YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] Çarş. Ocak 28, 2009 3:07 pm | |
| - Özgen-K demiş ki:
- @tolunay:Bu kurduğunuz forumun alt yapılarında var mı bilemiyorum ama normalde rütbe bölümü gibi bişey olur.Mod,admin falan gibi şeylerin yazdığı yere başka şeyler de yazılabilir.Bunu sadece admin değiştirebilir ve bildiğimiz rütbedir işte,ama ne olacağ serbesttir.İşte öyle bişey yapılabiliyosa burda,o zaman benimkine "fikir babası" yaz. xD
peki fikir babası rütbesinin görevleri ve yapabileceği şeyler ne olucak? | |
|
| |
Wrath
| Konu: Geri: YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] Çarş. Ocak 28, 2009 3:09 pm | |
| Bir dakika yarından tezi yok bende dedeme kadar herkesi foruma çekiyorum okullar açılmadanda okul üyelerini foruma çekmem imkansız zaten.Siz beni son 1 hafta görün diyorum ondan. | |
|
| |
Wrath
| Konu: Geri: YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] Çarş. Ocak 28, 2009 3:13 pm | |
| - Wrath demiş ki:
- Bir dakika yarından tezi yok bende dedeme kadar herkesi foruma çekiyorum okullar açılmadanda okul üyelerini foruma çekmem imkansız zaten.Siz beni son 1 hafta görün diyorum ondan.
Niye uğraşıyorsam kazanma şansım sıfır adam vaatlere bile geçti. | |
|
| |
Özgen-K Fikir Babası
| Konu: Geri: YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] Çarş. Ocak 28, 2009 3:25 pm | |
| Yaw,neyse boşver tolunay,o "fikir babası"nın yapabileceği bir şey yok.O sadece kıdemli oluşun bi simgesi olacaktı.Ama neden öyle bişey istiyorum ki?boşver gitsin. | |
|
| |
fearless93 Moderatör
| Konu: Geri: YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] Çarş. Ocak 28, 2009 3:44 pm | |
| yhaa mustafa iice abarttın hee dedemler felan benim kardeşim zaten ilköğretimde ablamıda forum üyelerinin %45tanıyo adminlerde ii tanır yani he eğer diosan ailesavaşı yapalım yapalım anasını satıım bende kuzenlerime sölim foruma üye olsunlar bakalım senin dedenler yetişe biliyomu gerek yok yani bölşe polemiklere mustafa yok dedem felan filan | |
|
| |
fearless93 Moderatör
| Konu: Geri: YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] Çarş. Ocak 28, 2009 3:48 pm | |
| ayrıca okul açılmamış olabilir ama ben genede okuldakileri foruma çekiyorum yanii | |
|
| |
TolunayTosun Admin
| Konu: Geri: YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] Çarş. Ocak 28, 2009 5:26 pm | |
| beyler tartışmaya başlamayalım yine..
bu yarışmanın amacı mod seçmek gibi görünsede asıl amaç forumda rol alabilcek aktif üyeler kazanmak... bu yüzden aslında okul dışından olan üyeleri pek istemiyoruz. sonuçta forumda aktif olmak için ortak noktalar olması gerekir.. ama hyr da demiyoruz.. siz yinede daha çok okuldan üye çekmeye çalışın.. tartışmalar olmasın, eğlenceli bi rekabet şeklinde götürelim bunu.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Who Çarş. Ocak 28, 2009 11:02 pm | |
| "kazandırılan" üyelerin bizim okuldan olması gerekmez mi acabaa?? ilk tavsiyeci:tolunay ikinci tavsiyeci:özgen k. |
|
| |
Cem Bozkurt
| Konu: Geri: YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] Perş. Ocak 29, 2009 12:30 pm | |
| - minaorses demiş ki:
- "kazandırılan" üyelerin bizim okuldan olması gerekmez mi acabaa??
ilk tavsiyeci:tolunay ikinci tavsiyeci:özgen k. Minada geldiyse tamamdır artık herkes gelir beyler!!! Tolunaya katılıom düzgün bi şekilde bitirelim şu işi... ATAKAN'A DESTEK İÇİN TIKLAYINIZ: Bana Bu Siteyi Atakan Tavsiye Etti | |
|
| |
Özgen-K Fikir Babası
| Konu: Geri: YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] Perş. Ocak 29, 2009 12:40 pm | |
| Atakan'a destek çıkmanız anlamsız,zaten o kazanacak.Bu arada aktiviteye katılmış olanlar gelmemiş buraya. Ben bi kaç deneyimden sonra anladım ki facebook'ta insanlar takmıyolar böyle şeyleri. | |
|
| |
Özgen-K Fikir Babası
| |
| |
Ali
| Konu: Geri: YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] Perş. Ocak 29, 2009 3:07 pm | |
| Bana Bu Siteyi Atakan Tavsiye Etti | |
|
| |
1905memo
| Konu: sss Perş. Ocak 29, 2009 9:26 pm | |
| bana bu forumu atakan tavsiye etti | |
|
| |
fearless93 Moderatör
| Konu: Geri: YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] Perş. Ocak 29, 2009 10:08 pm | |
| seni kutluyorum özgen sen bizim fikir babamızsın beki özelliklerini sölermisn lütfen bilmiyorumda | |
|
| |
Özgen-K Fikir Babası
| Konu: Geri: YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] Cuma Ocak 30, 2009 12:47 am | |
| @atakan:Özelliğim falan yok. O sadece bir ünvan. | |
|
| |
Marcel
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : New York
| Konu: Geri: YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] C.tesi Ocak 31, 2009 10:57 pm | |
| madem bole okul dısından pek kısı ıstemıoz bole yapalm bzm lısede okumayp baska yerden katılanlar yarım oy sayılsın buda bı fıkır herkese duyrulur we harıka abla snı burada gormek cok guzel | |
|
| |
| YENİ MOD KİM OLACAK ? [ATAKAN vs. MUSTAFA vs. ÖZGEN] | |
|