| Geyik Bölümü | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
fearless93 Moderatör
Mesaj Sayısı : 169 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : batıdan
| Konu: Geri: Geyik Bölümü Paz Ara. 21, 2008 3:53 pm | |
| valla şahsen onlar kadar kaçacağımı sanmam peki öle bir orduyla karşılaçınca ilk yapacağın şey ne olur du | |
|
| |
Wrath
| Konu: Geri: Geyik Bölümü Paz Ara. 21, 2008 3:58 pm | |
| Vallah arabaya binip hepsini ezerdim.İşe yaramazsada basar gaza kaçardım. | |
|
| |
fearless93 Moderatör
| Konu: Geri: Geyik Bölümü Paz Ara. 21, 2008 4:17 pm | |
| bende aynen öyle yapardım | |
|
| |
Wrath
| Konu: Geri: Geyik Bölümü Paz Ara. 21, 2008 6:44 pm | |
| Bende tartışma konumuzu geçen Yemekteyiz isimli programdaki bir diyalogdan yola çıkarak açıyorum.Kadının tekinin dediğine göre kıyma ile köfte farklı şeylermiş gerçekten bu yüce bilgili kadın bizim cahilliğimize ışık tuttu ve soruyorum size kıymayı köfteden ayıran şeyler nelerdir?Bir insan nasıl kıyma yemeyipte köfte yer.Ya da bu kadının kafasında bazı psikolojik sorunlar olduğundan dolayı insanların yediği kıymayı çiğ olarak mı görüyor?Tartışmaya oldukça açık bir konu sunuyorum. | |
|
| |
Jzıff.
Mesaj Sayısı : 69 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 32 Nerden : burası neresi.
| Konu: Geri: Geyik Bölümü Salı Ara. 23, 2008 12:30 am | |
| abi yuh artık ya ama genede yürüyüşlerine hasta olduğum zombiler forever | |
|
| |
fearless93 Moderatör
| Konu: Geri: Geyik Bölümü Salı Ara. 23, 2008 12:58 am | |
| eee yusuf geyik bölümünde zombileri atlarsan olmaz yanii ayrıca godzillaya nedemeli birazda onun hakkında konuşalımm | |
|
| |
Wrath
| Konu: Geri: Geyik Bölümü Salı Ara. 23, 2008 7:03 pm | |
| | |
|
| |
fearless93 Moderatör
| Konu: Geri: Geyik Bölümü Salı Ara. 23, 2008 8:48 pm | |
| GAYGAYGAY derkennnnn | |
|
| |
Wrath
| Konu: Geri: Geyik Bölümü Çarş. Ara. 24, 2008 6:00 pm | |
| - fearless93 demiş ki:
- GAYGAYGAY derkennnnn
Godzilla'nın bir resmini incele bakalım bütün erkeklerin ortak özelliği olan bir şey onda yok. | |
|
| |
Özgen-K Fikir Babası
Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : Gelecek...
| Konu: Geri: Geyik Bölümü C.tesi Ara. 27, 2008 4:25 pm | |
| TARTIŞMAYA SON NOKTA!!! Godzilla erkek değil zaten,dişi de değil.Onun özel bir cinsiyeti var,kendi kendini döllüyo o.Filminde bahsediyodu bundan. !MORACCO! 4 EVA!!! | |
|
| |
Wrath
| Konu: Geri: Geyik Bölümü C.tesi Ara. 27, 2008 5:06 pm | |
| | |
|
| |
TolunayTosun Admin
| Konu: Geri: Geyik Bölümü C.tesi Ara. 27, 2008 6:37 pm | |
| | |
|
| |
Wrath
| Konu: Geri: Geyik Bölümü C.tesi Ara. 27, 2008 6:42 pm | |
| - Alıntı :
- Tolunay adlı arkadaşın
Neden özellikle vurguladınki bu kısmı şimdi? - Alıntı :
- hakaret içeren sözcükleri ve argo sözleri editliyor..
Farkettim zaten sadece .. koyman bile yeter. - Alıntı :
- çünkü o biliyor ki okulumuzu temsil eden bu siteye öğretmenlerimiz de göz atıyor. aslında o, siteyle birlikte sizin de kötü duruma düşmenizi engellemeye çalışıyor
Ciddi misin? | |
|
| |
TolunayTosun Admin
| Konu: Geri: Geyik Bölümü C.tesi Ara. 27, 2008 6:47 pm | |
| - Wrath demiş ki:
-
- Alıntı :
- Tolunay adlı arkadaşın
Neden özellikle vurguladınki bu kısmı şimdi?
- Alıntı :
- hakaret içeren sözcükleri ve argo sözleri editliyor..
Farkettim zaten sadece .. koyman bile yeter.
- Alıntı :
- çünkü o biliyor ki okulumuzu temsil eden bu siteye öğretmenlerimiz de göz atıyor. aslında o, siteyle birlikte sizin de kötü duruma düşmenizi engellemeye çalışıyor
Ciddi misin? -sen "tolunay adlı arkadaşım" diince bende öle diim dedim -sevindim farkettiine dikkat edelim onlara -çok ciddiyim | |
|
| |
Özgen-K Fikir Babası
| Konu: Geri: Geyik Bölümü Salı Ara. 30, 2008 8:13 pm | |
| Site öldü resmen...Yaw canlandırın bu siteyi. | |
|
| |
Wrath
| Konu: Geri: Geyik Bölümü Salı Ara. 30, 2008 8:50 pm | |
| - Özgen-K demiş ki:
- Site öldü resmen...Yaw canlandırın bu siteyi.
Çok basit forumda herkes birilerinden bir şey yapmasını bekliyor.Bir forumu canlandırmanın yolu topic sayısını arttırmaktır ama bunu benim dışımdada kimse yapmak istemiyor ya da üşeniyor. | |
|
| |
Özgen-K Fikir Babası
| |
| |
Wrath
| Konu: Geri: Geyik Bölümü Paz Şub. 01, 2009 3:04 am | |
| Yahu bu nasıl geyik topiğidir yabancı forumlarda sayfa sayısı 200 küsürü buluyor biz daha 5. sayfadayız. | |
|
| |
Özgen-K Fikir Babası
| Konu: Geri: Geyik Bölümü Paz Şub. 01, 2009 12:24 pm | |
| Geyik için daha daha çok eleman lazım.Bide ben böyle bir başlığın varlığını bile unutmuştum. | |
|
| |
fearless93 Moderatör
| Konu: Geri: Geyik Bölümü Paz Şub. 01, 2009 12:34 pm | |
| yha harbiden beyler bu geyik muhabbeti bukadar ölü olmaması lazım yha biri bi konu sölesinde onunla konuşalım (tartışma konusu demiyorum ama) | |
|
| |
Wrath
| Konu: Geri: Geyik Bölümü Paz Şub. 01, 2009 4:58 pm | |
| Bence Yusuf gibi sürekli laf sokan ama ezilen birine ihtiyacımız var Yusuf varken 15 dk'da 3 4 sayfaya ulaştık. | |
|
| |
Cem Bozkurt
| |
| |
Wrath
| Konu: Geri: Geyik Bölümü Paz Şub. 01, 2009 8:36 pm | |
| İlk fragman fena değildi DC'un sesi oturmuştu fakat 2. kişinin sesi sanırım kameradan dolayı 9 yaşında bir çocuk gibi çıkıyordu fakat genede o Godfather'ın ağır ve sert atmosferini koruyordu.İlk fragman iyiydi fakat ikinci fragmanda Don Carleone sanki Maraz Ali'ye dönüştü.Hadi biraz daha ukalalaşayım kamera açısı çok yakın olduğundan yumrukların sahteliği rahatça belli oluyordu fakat kafa süperdi.Filmi izlemeden bir şey diyemem fakat sonuçta bir emek var ve bu dökülen emeğede saygım sonsuz fakat 2. fragman Godfather'ın konseptine uymamış.Neyse umarım güzel şeyler çıkar ve hep beraber izleyip eğleniriz. | |
|
| |
Cem Bozkurt
| Konu: Geri: Geyik Bölümü Paz Şub. 01, 2009 8:49 pm | |
| - Wrath demiş ki:
- İlk fragman fena değildi DC'un sesi oturmuştu fakat 2. kişinin sesi sanırım kameradan dolayı 9 yaşında bir çocuk gibi çıkıyordu fakat genede o Godfather'ın ağır ve sert atmosferini koruyordu.İlk fragman iyiydi fakat ikinci fragmanda Don Carleone sanki Maraz Ali'ye dönüştü.Hadi biraz daha ukalalaşayım kamera açısı çok yakın olduğundan yumrukların sahteliği rahatça belli oluyordu fakat kafa süperdi.Filmi izlemeden bir şey diyemem fakat sonuçta bir emek var ve bu dökülen emeğede saygım sonsuz fakat 2. fragman Godfather'ın konseptine uymamış.Neyse umarım güzel şeyler çıkar ve hep beraber izleyip eğleniriz.
Eleştirelir için sağol! Siz çekinmeden bunları söyleyinki bizde hatalarımızı görüp gerekli düzeltmeleri yapalım.Dediklerin doğrultusunda gerekli düzeltmeleri filmde yapıcaz ve sizde fragmanlardaki hataları görmiyceksiniz.Zaten fragmanların amacı tanıtımla beraber bu hataları görebilmek.Maraz ali benzetmesine gelirsek filmden zaten godfatherdan kopuk bazı sahneler göreceksinizZaten film sadece godfatherın ana seneryosuna sadık olacak.Gerisi biraz filme yönelik eleştirisel(özellikle türkiyedeki uyuşturucu tarlası felan) ve komedi öğleri içeren bir gösterim olacak.Yani hem komik hem ciddi hemde godfatherın ruhunu hissettiren ve aynı zamanda kolej esintileri içeren bir filme imza atıcaz.Ama şunu açıkca söyleyebilirimki bu film kolej öğrencileri tarafından çekilmiş en iyi yapımlardan biri olacak.Bu açıdan zaten çok iyi oyuncularla karşılaşıcaksınız filmde.Tabiki filmde ikinci fragman gibi değişik sahneler olacak zaten bunlar komiklik ve aksiyon için yapılmış sahneler.eleştirelirinizi ve isteklerinizi bekliyoruz!!! | |
|
| |
Özgen-K Fikir Babası
| Konu: Geri: Geyik Bölümü Paz Şub. 01, 2009 9:19 pm | |
| 1. Fragman için Mustafa'nın dediklerine tamamen katılıyorum. 2. fragmanda rap müzik kullanılması garibime gitti.Godfather ve rap. Açıkçası 2. fragmanı tamamen boş buldum.Kötü bir dayak sanesi,karakterler aslında bi rol bile canlandırmamıştı.Güzel bişey çıkaracağınıza inanıyorum.Bu arada Mustafa'yı da kadroya alın,adam çok güzel manyak takliti yapıyo.Sonny'nin sinirli anlarını çok güzel oynardı.Sonny Mustafa olsun bence. | |
|
| |
| Geyik Bölümü | |
|