| CANLAN BE FORUM v1.1E | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Özgen-K Fikir Babası
Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : Gelecek...
| Konu: CANLAN BE FORUM v1.1E Cuma Şub. 13, 2009 7:42 pm | |
| Birkaç hafta önce forum öldü diye bir başlık açmıştım.Forumun Birkaç günlük canlanmasını sağlayabildik.Hatta bu canlandırma işini ciddi alıp msn mekanında toplu konuşmalar yaptık,sanal posterler hazırladık,gruplar kurduk...Ama hiçbiri bir işe yaramadı.Konuşmamızda bir sonuca varamadık,posterler insanların ilgisini çekemedi ve gruba katılanlar buraya gelmedi.Mod kim olacak yarışması için üyeler toplandı,ama sadece oyunu verip gittiler.Vaatler verildi,ama zaten boşlardı. İnsanların ilgisini çekebilecek konu açma fikri bile geri tepti sayılır. Bunca olayın ardından çıkardığım sonuç;Okul adının altında bulunduğumuz ve bir temel temamız bulunmadığı için ünlenmiyor.... Bence yapabileceğimiz pek bişey yok,bunu anladım.Varsa da yapacak kadar güçlü değiliz.Fikir babası adını da haketmiyorum.
En son Özgen-K tarafından Perş. Şub. 19, 2009 8:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Cem Bozkurt
| Konu: Geri: CANLAN BE FORUM v1.1E Cuma Şub. 13, 2009 9:44 pm | |
| Ewe temamız gereği sadece koleje hizmet veriyoruz.Belki bunu genişletsek ilgi toplayabiliriz.Ayrıca hala yeterince konu yok bnce.. | |
|
| |
Wrath
| Konu: Geri: CANLAN BE FORUM v1.1E Cuma Şub. 13, 2009 11:42 pm | |
| | |
|
| |
Özgen-K Fikir Babası
| Konu: Geri: CANLAN BE FORUM v1.1E C.tesi Şub. 14, 2009 12:12 am | |
| | |
|
| |
Özgen-K Fikir Babası
| Konu: Geri: CANLAN BE FORUM v1.1E Salı Şub. 17, 2009 11:08 pm | |
| Üye listesinden hangi üyeler foruma giriyo diye baktım da.Aktif olan 7-8 kişi var ve bari onlar mesaj atsın ya. Böyle her gün "kim mesaj atmış?" amacıyla değil de,"Her gün mesaj atalım!" amacıyla girersek forum canlanır,belki üye de çeker? | |
|
| |
Wrath
| Konu: Geri: CANLAN BE FORUM v1.1E Çarş. Şub. 18, 2009 5:54 pm | |
| - Özgen-K demiş ki:
- Üye listesinden hangi üyeler foruma giriyo diye baktım da.Aktif olan 7-8 kişi var ve bari onlar mesaj atsın ya. Böyle her gün "kim mesaj atmış?" amacıyla değil de,"Her gün mesaj atalım!" amacıyla girersek forum canlanır,belki üye de çeker?
Çok mantıklı açıkçası bu foruma hiç mesaj atmak için girmiyorum sadece kim mesaj atmış diye meraktan. | |
|
| |
Özgen-K Fikir Babası
| Konu: Geri: CANLAN BE FORUM v1.1E Çarş. Şub. 18, 2009 6:03 pm | |
| - Wrath demiş ki:
- Özgen-K demiş ki:
- Üye listesinden hangi üyeler foruma giriyo diye baktım da.Aktif olan 7-8 kişi var ve bari onlar mesaj atsın ya. Böyle her gün "kim mesaj atmış?" amacıyla değil de,"Her gün mesaj atalım!" amacıyla girersek forum canlanır,belki üye de çeker?
Çok mantıklı açıkçası bu foruma hiç mesaj atmak için girmiyorum sadece kim mesaj atmış diye meraktan. Mesaj atan da olmuyor ama...İşte burdaki potansiyel aktif üyeler mesaj atsın,en azından boşuna bakmamış oluruz her gün.Ayrıca hiç anlamadığım şey de insanların(okuldaki gençliğin) neden burda takılmak istememesi. O kadar tag'leme yapıldı facebook'ta,1 tane mi üye artmaz.Pardon ama!YUH!Bence ayrıca arayüzün rengini değiştirin,bu tonda kırmızı hoş olmuyor,şimdi farkettim.Kan kırmızısı olsun! A rH+ olmasını tercih ederim. | |
|
| |
fearless93 Moderatör
Mesaj Sayısı : 169 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : batıdan
| Konu: Geri: CANLAN BE FORUM v1.1E Perş. Şub. 19, 2009 6:54 pm | |
| yha bana şimdi boş vaatler diosun özgen adminler bile girmiyo foruma nerdeyse bana moderatör sözü verdiler ama hala olamadım bile.Ve ayrıca ii hatırlarsanız size bu siteyi halka açalım demiştimde bana karşı çıkanlar olmuştu bu okula ait bir site bence gerek yok felanda filan zartzurt şeyler sölediniz şimdi de çoğunuz benle aynı fikirde zaten aranızda bende aynı fikirde olanlar vardı yoktu demiyorum ama dierleride anladı artık bunu.ve artık bu forumun okul forumu olmasından çıkması lazım okulun rengi kırmızı die arka planı kırmızı olmaktan çıksın artık bende sevmiyorum bu kırmızı rengi ne bilim topiclerde oynama yapılsın daha çok tartışma portalı olmaktansa bilgi verici olsun daha düzenli olsun mesela insan genel sohbete girince korkuyo bune die bir yığın gereksiz yazı olarak düşünüyolar oysaki daha toplu olsa ki bizde biliyoruzki çoğu topicimizde ii konuşmalarımız yapıldı (az sayıdada olabilir ama yapıldı sonuçta).okudğunuz için teşekkürler korkusuz93 | |
|
| |
Wrath
| |
| |
Wrath
| Konu: Geri: CANLAN BE FORUM v1.1E Perş. Şub. 19, 2009 8:16 pm | |
| - Alıntı :
- bana moderatör sözü verdiler ama hala olamadım bile.
Banada hala bueno sözleri var. - Alıntı :
- ne bilim topiclerde oynama yapılsın daha çok tartışma portalı olmaktansa bilgi verici olsun daha düzenli olsun mesela insan genel sohbete girince korkuyo bune die bir yığın gereksiz yazı olarak düşünüyolar
Forumda birbirimizi tanıdığımızdan sohbet topic'lerinde her zaman daha samimi yazıyoruz ve çıkıpta bizi pek tanımayan biri(Eğer forumda o kadar üye varsa) girip bakınca tabiki olayın dışında kalıyor. - Alıntı :
- oysaki daha toplu olsa ki bizde biliyoruzki çoğu topicimizde ii konuşmalarımız yapıldı (az sayıdada olabilir ama yapıldı sonuçta).
Evet müzik topiğini unutabilir miyiz? - Alıntı :
- okudğunuz için teşekkürler
Birşey değil. - Alıntı :
- korkusuz93
Hayır fearless93. | |
|
| |
| CANLAN BE FORUM v1.1E | |
|