| Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Wrath
| Konu: Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Çarş. Ara. 10, 2008 9:41 pm | |
| Bende filme bu cumartesi gittim ilk olarak KV izlemeyen birinin filmden pek bir şey çıkarmasını beklemiyorum.Fakat Cem Yılmaz bir dünya markası o yüzden AROG'la Muro'nun gişelerini karşılaştırıp Muro'ya başarısız demek haksızlık olur.Bildiğiniz gibi populist bir dünyada yaşıyoruz zaten KV dizisinden sempati kazanmış bu karakterlerin filmlerinin bu kadar çabuk ticarete dökülmesi kaçınılmazdı.Filmdeki karakterler bildiğimiz Muro,Çeto ve Yıldırım üçlüsü ve hala bizi sadece o sempatileriyle bile güldürebiliyorlar fakat 2 dakikalık bir sahnede bir insanı güldürmeklen koca bir film boyunca güldürmeye çalışmak farklı şeylerdir.Aslında suçu Muro,Çeto ve Yıldırım'dada aramıyorum suç konunun ve kurgunun kıtlığından geliyor yani filme gittiğimizde evdeki hesap kısacası çarşıya uymuyor.Yani hapisten çıktığında habersizce iki tane Rus kadınla evlenen iki tane devrim aşkıyla tutuşan insanın hikayesinden zaten ne tür bir malzeme üretebilirsin ki?Ayrıca sanırım filmin süresinin 2 saate vardığını farketmeyen yönetmenler filmi yarıda kesmiş ya da hayatımda gördüğüm 2. film ile en kötü bağı kurmuşlar.Neyse benim dediklerimden kafanızda bir önyargı oluşturmayın bende daha fazla spoiler'a girmeyeyim kötü bir film değildi içinde 2 3 tane çok kaliteli sahne vardı gerisi ise durgun bir filmdi.Tabi bunlar benim düşüncem ama tekrar dediğim gibi zaten KV izleyicisi değilseniz filmden hiç bir şey beklemeyin. | |
|
| |
TolunayTosun Admin
| Konu: Geri: Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Çarş. Ara. 10, 2008 9:58 pm | |
| filme ben de büyük bi heyecanla gittim ama beni hayal kırıklığına uğrattı, dizide beni koparan bu üçlü filmde bu kadar başarılı olamadı. Senaryosu filmin finali gibi basit olmuş, tam hadi hızlandık derken film birden bitti ticari açıdan bakarsak kimsenin ikinci kez gideceğini sanmıyorum ama fragmanlar ve muronun ünü sayesinde ilk kez izleyenlerden de baya kazanç sağlayabilirdi. Fakat bu kazancını da AROG gibi bi filmle aynı anda vizyona girmekle azaltmış oldu | |
|
| |
HolyBarmy
| Konu: Geri: Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Perş. Ara. 11, 2008 12:55 am | |
| daha yaratıcı filmler bekliyoruz artık sinema sektöründen hep aynı senaryolar kime sorduysam beyenmedim diyo valla | |
|
| |
Jzıff.
Mesaj Sayısı : 69 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 32 Nerden : burası neresi.
| Konu: Geri: Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Perş. Ara. 11, 2008 2:29 pm | |
| - Wrath demiş ki:
Bende filme bu cumartesi gittim ilk olarak KV izlemeyen birinin filmden pek bir şey çıkarmasını beklemiyorum.Fakat Cem Yılmaz bir dünya markası o yüzden AROG'la Muro'nun gişelerini karşılaştırıp Muro'ya başarısız demek haksızlık olur.Bildiğiniz gibi populist bir dünyada yaşıyoruz zaten KV dizisinden sempati kazanmış bu karakterlerin filmlerinin bu kadar çabuk ticarete dökülmesi kaçınılmazdı.Filmdeki karakterler bildiğimiz Muro,Çeto ve Yıldırım üçlüsü ve hala bizi sadece o sempatileriyle bile güldürebiliyorlar fakat 2 dakikalık bir sahnede bir insanı güldürmeklen koca bir film boyunca güldürmeye çalışmak farklı şeylerdir.Aslında suçu Muro,Çeto ve Yıldırım'dada aramıyorum suç konunun ve kurgunun kıtlığından geliyor yani filme gittiğimizde evdeki hesap kısacası çarşıya uymuyor.Yani hapisten çıktığında habersizce iki tane Rus kadınla evlenen iki tane devrim aşkıyla tutuşan insanın hikayesinden zaten ne tür bir malzeme üretebilirsin ki?Ayrıca sanırım filmin süresinin 2 saate vardığını farketmeyen yönetmenler filmi yarıda kesmiş ya da hayatımda gördüğüm 2. film ile en kötü bağı kurmuşlar.Neyse benim dediklerimden kafanızda bir önyargı oluşturmayın bende daha fazla spoiler'a girmeyeyim kötü bir film değildi içinde 2 3 tane çok kaliteli sahne vardı gerisi ise durgun bir filmdi.Tabi bunlar benim düşüncem ama tekrar dediğim gibi zaten KV izleyicisi değilseniz filmden hiç bir şey beklemeyin. abi neler yazmışın ya | |
|
| |
Wrath
| Konu: Geri: Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Perş. Ara. 11, 2008 6:10 pm | |
| - Jzıff. demiş ki:
abi neler yazmışın ya Ne yazmışım abi? | |
|
| |
Jzıff.
| Konu: Geri: Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Perş. Ara. 11, 2008 6:28 pm | |
| | |
|
| |
Berkay Admin
| Konu: Geri: Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Perş. Ara. 11, 2008 8:46 pm | |
| Forumda Hakaret Kelimeleri Yasak Batu Mesajın Silindi! | |
|
| |
Wrath
| Konu: Geri: Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Perş. Ara. 11, 2008 9:05 pm | |
| - Jzıff. demiş ki:
- çok konuşmuşun diyorum
Bana kısa yazıyor diyen Özgen efendi duy bunları... | |
|
| |
Jzıff.
| Konu: Geri: Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Perş. Ara. 11, 2008 9:49 pm | |
| - Wrath demiş ki:
- Jzıff. demiş ki:
- çok konuşmuşun diyorum
Bana kısa yazıyor diyen Özgen efendi duy bunları... bazı kelimeleri kullanımyosun aferim sana mesela() nese ban yemiyim | |
|
| |
Wrath
| Konu: Geri: Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Perş. Ara. 11, 2008 10:23 pm | |
| - Jzıff. demiş ki:
- Wrath demiş ki:
- Jzıff. demiş ki:
- çok konuşmuşun diyorum
Bana kısa yazıyor diyen Özgen efendi duy bunları... bazı kelimeleri kullanımyosun aferim sana mesela() nese ban yemiyim Allah'ına Gurbanımın kısaltılmış hali mi? | |
|
| |
TolunayTosun Admin
| Konu: Geri: Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Perş. Ara. 11, 2008 10:59 pm | |
| batu kaçıncı uyarı oldu bilmiyorum LÜTFEN ARKADAŞLARIMIZI KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ KELİMELER KULLANMAYALIM! mesajın silindi. | |
|
| |
Toni Mostursson
Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 11/12/08 Yaş : 30 Nerden : England
| Konu: Geri: Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Perş. Ara. 11, 2008 11:01 pm | |
| - Tolunay demiş ki:
- batu kaçıncı uyarı oldu bilmiyorum LÜTFEN ARKADAŞLARIMIZI KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ KELİMELER KULLANMAYALIM!
mesajın silindi. 2 1...2 OLDU | |
|
| |
Jzıff.
| Konu: Geri: Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Perş. Ara. 11, 2008 11:56 pm | |
| | |
|
| |
| Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine | |
|