TolunayTosun Admin
| Konu: RAPSTAR PROGRAMI Cuma Ocak 30, 2009 10:53 pm | |
| Arkadaşlar Star'da pek alışkın olmadığımız türde, Rapstar adında bi program başladı. Tahmin ettiğiniz gibi Popstarda acemi pop sanatçılarının, Popstar Alaturkada acemi arabesk ve sanat müziği sanatçılarının yarıştığı gibi, burdada acemi rapçiler yarışıyor. Juride Ceza, Fuat, DJ Funky C ve Sibel Tüzün bulunuyor. Programın sunucusuysa Öykü Serter... Ben de bugünlerde okul gazetesi için bu program hakkında bi inceleme yazısı yazmaya çalışıyorum. Bu yüzden sizin de fikirlerinizi alıp değerlendirmek istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.. | |
|
fearless93 Moderatör
Mesaj Sayısı : 169 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : batıdan
| Konu: Geri: RAPSTAR PROGRAMI C.tesi Ocak 31, 2009 12:01 am | |
| tolunay bildiğim kadaryıla katılmak isteyen yarışmacılar kendi yazdıkları şarkıyla katılmak zorundalarmış.ve bence güzel bir yarışma olucağa benziyo ki bu şekilde belkide rap sokak müziği olmaktan çıkabilir(ama bizim özelliğimizde o be baba ) rap stylee | |
|
Wrath
| Konu: Geri: RAPSTAR PROGRAMI C.tesi Ocak 31, 2009 2:08 pm | |
| Programı tam izlemedim fakat izlediğim bir grup vardı Çanakkale içinde vurdular beni şarkısının içine ederek beni tamamen bu türküden soğuttular. | |
|
TolunayTosun Admin
| Konu: Geri: RAPSTAR PROGRAMI C.tesi Ocak 31, 2009 6:26 pm | |
| - Wrath demiş ki:
- Programı tam izlemedim fakat izlediğim bir grup vardı Çanakkale içinde vurdular beni şarkısının içine ederek beni tamamen bu türküden soğuttular.
nerde izledin bunu ? ve "içine ettiler" derken şarkıyı deiştirmişler mi yoksa şarkıyı nakarat olarak alıp aralara rap mi yazmışlar ? | |
|
Wrath
| Konu: Geri: RAPSTAR PROGRAMI Paz Şub. 01, 2009 2:41 am | |
| - TolunayTosun demiş ki:
- Wrath demiş ki:
- Programı tam izlemedim fakat izlediğim bir grup vardı Çanakkale içinde vurdular beni şarkısının içine ederek beni tamamen bu türküden soğuttular.
nerde izledin bunu ? ve "içine ettiler" derken şarkıyı deiştirmişler mi yoksa şarkıyı nakarat olarak alıp aralara rap mi yazmışlar ? Dün belkide ondan önceki gün(artık geceleri uyumadığımdan günleri karıştırıyorum) star tv'de salonda yemek yerken tv'nin aşırı yüksek sesinden dolayı bu eziyeti çekmek zorunda kaldım.Bu arada şarkı nakarat olarak alınmış ve aralara rap yazılmış. | |
|
Özgen-K Fikir Babası
Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : Gelecek...
| Konu: Geri: RAPSTAR PROGRAMI Paz Şub. 01, 2009 12:29 pm | |
| @Mustafa;Yemekteyiz'le ilgili başlık açsana. Belki TV'deki gibi tutar. | |
|
HolyBarmy
| Konu: Geri: RAPSTAR PROGRAMI Cuma Şub. 13, 2009 9:25 pm | |
| izleme fırsatım olmadı henüz ama eğlenceli bi programa benziyodu benim favorim wipeout | |
|