| Nazar etme nolur, çalış senin de olur! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Nazar etme nolur, çalış senin de olur! Cuma Ocak 30, 2009 1:03 pm | |
| |
|
| |
Özgen-K Fikir Babası
Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : Gelecek...
| Konu: Geri: Nazar etme nolur, çalış senin de olur! Cuma Ocak 30, 2009 2:38 pm | |
| Örnek almak kötü değildir,özellikle örnek aldığın görüşü ya da kişiyi tamı tamına benimseyebilmişsen.Eğer benimseyebiliyosan sende zaten o adamın bi parçasının olduğuna işarettir bu.Yani örnek almak varacağın sonuca daha çabuk varma yoludur sadece.Okan Bayülgen bi kukla yahut başkasının gölgesi değil! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Nazar etme nolur, çalış senin de olur! Cuma Ocak 30, 2009 3:10 pm | |
| görüş veya davranış "örnek alma" farklıdır hepimiz yaparız bunu ama birinin yaptığı şeyleri bir ilkmiş gibi "taklit etmek" farklıdır bence |
|
| |
Wrath
| Konu: Geri: Nazar etme nolur, çalış senin de olur! Cuma Ocak 30, 2009 3:12 pm | |
| Okan Bayulgen dediğiniz adam Allah aşkına kim ki?10 senedir aynı programları farklı isimlerle önümüze koyan insanların yüzüne telefon kapama gibi adam yerine koymama tarzında bir davranışla kendi çapında espri yapan bir insan.Tabiki senelerdir program yaptığına göre izleyen bir kitlesi vardır ona saygım var fakat insan olarak hiçte özel bir yanını bulmam bir kere komedyen dediğin sempatik olmalıdır böyle itici değil.Zaten bu adamın programını izleyen çoğu(herkes demiyorum) geceleri uyumayıp sıkıntıdan daha düzgün bir program olmadığından izliyorlardır. | |
|
| |
Özgen-K Fikir Babası
| Konu: Geri: Nazar etme nolur, çalış senin de olur! Cuma Ocak 30, 2009 5:35 pm | |
| Diyorum ki adam eğer bu haliyle doğal sa(ki doğal) o zaman bu taklitin ötesinde birşeydir.Yapısı uyuşuyodur ve buna kötü yorum yapılmamalı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Özgen-K Fikir Babası
| Konu: Geri: Nazar etme nolur, çalış senin de olur! Cuma Ocak 30, 2009 5:45 pm | |
| Tamam,herşeyi bırak,taklit yapoyo.Ama bu yasak bişey değil ki.Sonuçta adamın kendi bi adı ve kişiliği de var.Telifhakkı değil ki bu.Bu arada esas sana ne?Başkalarının özgüriradelerine karşı bi davranış bu yaptığın.Taklit değil bu ayrıca,ve taklit gibi görüyosan bile diğer kişiye zarar vermedikçe(ki vermiyo) bi sorunu yok..Gene diyorum,Telif hakkı mı bu.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Nazar etme nolur, çalış senin de olur! Cuma Ocak 30, 2009 5:50 pm | |
| |
|
| |
HolyBarmy
| Konu: Geri: Nazar etme nolur, çalış senin de olur! Cuma Şub. 13, 2009 9:47 pm | |
| okan bayülgenin sade vatandaş programını izlerseniz bütün görüşlerinizin değişeceğini düşünüyorum. ben de bu programı izlediğim güne kadar onun sadece insanların suratına telefon kapatan bağırıpp çağıran biri olduğunu düşünüyodum artık gerçek bi entellektüel olduğu konusunda şüphem yok | |
|
| |
| Nazar etme nolur, çalış senin de olur! | |
|