arkadaşlar bildiğiniz üzere ÖSS sistemi değişti peki bir zevalden mi kurtulduk yoksa başımıza daha büyük bir belamı aldık?bence daha büyük bir bela aldık ama iyi bilmiyorum sistemi
fearless93 Moderatör
Mesaj Sayısı : 169 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : batıdan
bencede daha büük bir bela aldık bu şekilde 1 yıl yerine 3 yıl galiba büük ihtimalle öle olması lazım 3yıllık bir sıkıntı yaşıcaz dershane hayıtı 3 yıl olucak ve şu 3sınawın ortalamasının alınması biyanden kötü bişi tmm belki eski össde birkere gireceksin ve gireceğin zaman kendini hasta hiisediyordun ve kötü bir sınaw geçirdin ve 1 yılın yandı ancak bundada öle bişi olursa ortalaman aşağıya çekilcek ve kötü bir üniversiteye gitmek zorunda kalıcaksın yada bir 3 yıl daha sınaw çekmek zorunda kalıcaksın
Wrath
Konu: Geri: DEĞİŞEN ÖSS SİSTEMİ_bildiklerimizi paylaşalım Cuma Ocak 30, 2009 12:07 am
nei paylaşmayalım ???
Özgen-K Fikir Babası
Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : Gelecek...
Konu: Geri: DEĞİŞEN ÖSS SİSTEMİ_bildiklerimizi paylaşalım Cuma Ocak 30, 2009 1:00 am
Yeni sistem kesinlikle(kesinlikler biçmeyi sevmem :p) daha iyi ve daha eleyici.Esas yeteneği olan insanlar geçebilecek sadece.Yorumlarınızda gennellikle sınav sayısını dikkate çekerek bu sistemi ezmişsiniz,ama sistemdeki en büyük değişiklik de bir bölümünün genel yeteneğe dayalı olması...Ama biz sınava girene kadar değişir bu gelecek olan yeni sistem bile.
fearless93 Moderatör
Konu: Geri: DEĞİŞEN ÖSS SİSTEMİ_bildiklerimizi paylaşalım Cuma Ocak 30, 2009 1:47 am
nasıl bir genel yetenek sınawı bu ??
Wrath
Konu: Geri: DEĞİŞEN ÖSS SİSTEMİ_bildiklerimizi paylaşalım Cuma Ocak 30, 2009 2:25 am
fearless93 demiş ki:
nei paylaşmayalım ???
Bildiklerimizi.
Özgen-K Fikir Babası
Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : Gelecek...
@korkusuz93:Sınav sistemi daha tamı tamına belli olmadan bişey demek istemiyorum ama öyle bir bölüm olacağını biliyorum.Ama genel yetenek dediğin genelde sınavda karşımıza söyle şekkillerde çıkıyo,OKS'de de 2-3 soru var böyle;
---> ---> ---> ---> ---> X Y Yandaki X'in ve Y'nin bu işaretler bazında ( ) gösterilişi nasıl olabilir.
Tabi sorular bu kadar kek yahut ayrıntısız olamaz ama konspti anlamışındır.Zaten bu soruyuda 1 dakkadan az bi sürede salladım,hatta beynim değil,klavyeye yazan parmaklarım düşündü soruyu hazırlamak için.
fearless93 Moderatör