Mesaj Sayısı : 69 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 32 Nerden : burası neresi.
Konu: Kim ne dinliyor ? Çarş. Ocak 28, 2009 10:07 pm
Koleji bu aralar takip edemedim, azcık öğreneyim kim ne dinliyor ?
Muse - Supermassive Black Hole
Jzıff.
Konu: Geri: Kim ne dinliyor ? Çarş. Ocak 28, 2009 10:25 pm
Kramp - Tek Başınasın
Özgen-K Fikir Babası
Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : Gelecek...
Konu: Geri: Kim ne dinliyor ? Çarş. Ocak 28, 2009 10:25 pm
Ben bissürü şey dinliyorum. Oyun,anime film fasafiso şeylerinin OTS'leri (Ofişıl Saund tırek ) başta geliyo,ama Grup olarak ise LP'ın Hybrid Theory albümünü yeniden ilgimi çekti.Bu arada Muse'dan Sunburn,New Born,Starlight,Citizen Erased ve Hysteria şarkılarını sürekli sürekli dinliyorum Jozıf azizim. Böyle arada canım tekno bişeyler çekiyo robodans yapmak için o zaman ise Daft Punk açıyorum..O anki halime göre değişiyo ne dinlediğim.Sagopa Kajmer,Korn,Metallica gibi birbirinden alakasız şeyler dinliyorum.Bazen opera bile dinlediğim,hatta söylediğim oluyo özellikle Fenere karşı bazı marşların başında Opera oluyo ya hane.
Jzıff.
Konu: Geri: Kim ne dinliyor ? Perş. Ocak 29, 2009 12:22 pm
Özgen-K demiş ki:
Ben bissürü şey dinliyorum. Oyun,anime film fasafiso şeylerinin OTS'leri (Ofişıl Saund tırek ) başta geliyo,ama Grup olarak ise LP'ın Hybrid Theory albümünü yeniden ilgimi çekti.Bu arada Muse'dan Sunburn,New Born,Starlight,Citizen Erased ve Hysteria şarkılarını sürekli sürekli dinliyorum Jozıf azizim. Böyle arada canım tekno bişeyler çekiyo robodans yapmak için o zaman ise Daft Punk açıyorum..O anki halime göre değişiyo ne dinlediğim.Sagopa Kajmer,Korn,Metallica gibi birbirinden alakasız şeyler dinliyorum.Bazen opera bile dinlediğim,hatta söylediğim oluyo özellikle Fenere karşı bazı marşların başında Opera oluyo ya hane.
Bu tür şeyleri git başka bi yerde konuş burada sadece foruma girdiğinde dinlediklerini yaz . Flood da serbest .
Özgen-K Fikir Babası
Konu: Geri: Kim ne dinliyor ? Perş. Ocak 29, 2009 12:35 pm
Çok anlamsız dediğin.Ne dinlediğimi yazdım işte. Başlık da bu,sen ne bekliyodun ki?Onları forumda iken de dinlemiyo muyum? Sen nerden bilebilirsin ki?
Misafir Misafir
Konu: Geri: Kim ne dinliyor ? Perş. Ocak 29, 2009 12:59 pm
barbaros hayrettin
Jzıff.
Konu: Geri: Kim ne dinliyor ? Perş. Ocak 29, 2009 1:17 pm
Özgen-K demiş ki:
Çok anlamsız dediğin.Ne dinlediğimi yazdım işte. Başlık da bu,sen ne bekliyodun ki?Onları forumda iken de dinlemiyo muyum? Sen nerden bilebilirsin ki?
Ben herşeyi görürüm..
minaorses demiş ki:
barbaros hayrettin
küçükken bunları dinliyodum dicem de azcık da olsa yetiştik dimi ? yok yok mustafa sandaldan "onun arabası var"ı dinliyodum ben ya bunu değil
Özgen-K Fikir Babası
Konu: Geri: Kim ne dinliyor ? Perş. Ocak 29, 2009 1:52 pm
@yusuf:Çok anlamsız,söylediklerim Başlığın konseptine gayet uygundu. Bu arada ben küçükken Tarkan dinliyodum. xD
Wrath
Konu: Geri: Kim ne dinliyor ? Perş. Ocak 29, 2009 3:37 pm
minaorses demiş ki:
barbaros hayrettin
Bu adamı ben senelerdir tanıyorum fakat nedense son günlerde herkes bu adamı ve şarkılarını öğrendi.
TolunayTosun Admin
Konu: Geri: Kim ne dinliyor ? Perş. Ocak 29, 2009 6:44 pm
Wrath demiş ki:
minaorses demiş ki:
barbaros hayrettin
Bu adamı ben senelerdir tanıyorum fakat nedense son günlerde herkes bu adamı ve şarkılarını öğrendi.
ben bu adamla okan bayülgenin programında tanıştım daha yeni.. biraz cahil hissettim kendimi şimdi..
dinlediklerime gelirsek türkü ve rap ağırlıklı olmakla beraber (biraz uzak tarzlar olsada), dırımdırımtheband sayesinde başladığım rock da dinliorm (rock diince tenacious d nin bende ayrı bi yeri var )
fearless93 Moderatör
Mesaj Sayısı : 169 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : batıdan
Konu: Geri: Kim ne dinliyor ? Perş. Ocak 29, 2009 10:04 pm
adamımsın tolunay be valla bak.Bu arada dinlediğim müziklere gelirsek hertür müziği dinliyorum ancak top 5 böle 1-Discomüzikleri 2-dance music(rise up gibi) 3-rap,hiphop 4-techno 5-rock tabi son 3 sıksık değişime uğruyo
Toni Mostursson
Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 11/12/08 Yaş : 30 Nerden : England
Konu: Geri: Kim ne dinliyor ? Perş. Ocak 29, 2009 10:15 pm
1-celtic rock 2-punk rock bana göre rap ve tekno müzik değildir neden mi?bana bir tekno müzik şarkısını veya rap'i notaya dökemezsin.ama bu tüm rapler için geçerli değil
fearless93 Moderatör
Mesaj Sayısı : 169 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : batıdan
Konu: Geri: Kim ne dinliyor ? Perş. Ocak 29, 2009 10:24 pm
tmm toni burda ne müziktir ne müzik değildiri tartışmıyoruz ne dinlediğimizi tartışıyoruz
Jzıff.
Konu: Geri: Kim ne dinliyor ? Cuma Ocak 30, 2009 2:34 pm
Ben sevmekkk sevmek isterdimm nerden bilirdim .. sevenler ağlarmış
Berkay forumda WYSIWYG'i etkinleştirsene o zaman daha güzel olucak.
Jzıff.
Konu: Geri: Kim ne dinliyor ? Cuma Ocak 30, 2009 2:48 pm
Tam bizlere uygun bir şarkı
Eğer videoları izleyemiyorsanız buradaki programı kurun..