Wrath
| Konu: Jackass(Program) C.tesi Ara. 20, 2008 10:01 pm | |
| MTV, herbiri birbirinden çılgın olan Johnny Knoxville, Bam Margera, Chris Pontius, Dave England, Steve-O, Brandon Dicamillo, Ehren McGhehey, Jason “Weeman” Acuna ve Ryan Dunn biraraya geliyor. Jackass’te bu grubun az önce saydığımız elemanlarının akıllara durgunluk verecek türden oyunlarını ve kaba şakalarını izleyebileceksiniz. Saçma oyunlar, gülünç güç gösterileri ve pek çok çılgınlığın yapıldığı Jackass, Johnny Knoxville tarafından sunuluyor. Yaptıkları bazı delilikler: Birinin k.çına zımba ile I love jackass yazılı kağıt yapıştırmak Portatif tuvaletlerden içi dolu olan bir tanesinin içine girmek, kapıyı kapatmak ve bunu bir vinç yardımıy ters düz etmek. Şeytan kılığına girip Tanrı California'yı bana bıraktı gibisinden bir tabelayla etrafta dolaşıp sağcılardan dayak yemek.. ve daha fazlası... | |
|
Özgen-K Fikir Babası
Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : Gelecek...
| Konu: Geri: Jackass(Program) C.tesi Ara. 20, 2008 10:32 pm | |
| Aslında hepimizin içinde biraz "Jackass"lik var,ama kimileri bunu dışarıya daha çok vuruyo.Misal ben,geçen sene kağıtla parmakaralarını ve dudağını kesmiş,kanlıparada elini parçalatmış ve aklından kafasında florasan kırma planı geçmiş ben..Mustafa'da bu "jackass"liğini dışarıya az vuruyor değil,gerek geçen sene yaptığımız tokat atma yarışmaları,kafa güreşleri,gerek ise sırada duran raptiyeye kafa atmaya teşebbüs bunun açık bir kanıtı!HEEPİMİZ JACKASS'İZ!!! | |
|
Berkay Admin
| Konu: Geri: Jackass(Program) C.tesi Ara. 20, 2008 10:39 pm | |
| Bi kaç arkadaşı da; Ispanak yemeği + pirinç çorbası + pul biber Ayran + Pul biber + Tatlı gibi iğrenç karışımlar yer/içerken görmüşşüğümüz var? Buda Jackasslik değilmdr? Siz ustalara soruyorum | |
|
Wrath
| Konu: Geri: Jackass(Program) C.tesi Ara. 20, 2008 10:49 pm | |
| Aklıma gelen yaptıkları iğrençliklerden biride prezervatiflerin içine oyuncak araba sokup yağlayıp popolarına sokmalarıydı.Ardından doktora gidip röntgenini çektirdiğinde adamın röntgeninin karnında oyuncak araba gören doktorun yüz ifadesi süperdi. | |
|
Wrath
| |
Jzıff.
Mesaj Sayısı : 69 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 32 Nerden : burası neresi.
| Konu: Geri: Jackass(Program) Salı Ara. 23, 2008 8:19 pm | |
| kanlı para turnuvası yapmak gerek | |
|
Wrath
| Konu: Geri: Jackass(Program) Çarş. Ara. 24, 2008 5:59 pm | |
| - Jzıff. demiş ki:
- kanlı para turnuvası yapmak gerek
Bence raptiyeye kafa gömelim.Dirty Sanchez'de yapılmıştı adamın kafatasına raptiye o kadar sert girmiştiki pense ile zor çıkarmışlardı.Kısacası iğrenç bir görüntüydü. | |
|