| BARIŞ TAÇYILDIZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL ADAY OLMA | |
|
+4Jzıff. Berkay furkanaksoy Toni Mostursson 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Toni Mostursson
Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 11/12/08 Yaş : 30 Nerden : England
| Konu: BARIŞ TAÇYILDIZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL ADAY OLMA C.tesi Ara. 13, 2008 9:14 pm | |
| iki üç yıldır şansını deneyen barış taçyıldız en sonunda başkan oldu ve maalesef ona oy verenlerden biri olan beni kendinden nefret ettirmeye başladı bu kadar kötü başkanlık yapılmaz bu kadar zavallılık olmaz o makama hiç yakışmadığını üzülerek görüyorum.Lütfen İSTİFA ET | |
|
| |
furkanaksoy
| Konu: Geri: BARIŞ TAÇYILDIZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL ADAY OLMA C.tesi Ara. 13, 2008 10:50 pm | |
| gereksiz konular açıp benim asabımı bozma admin olsam banlardım seni insanları kırıcı ve incitici şekilde tartışılmaz.TOLUNAY BENİ MOD YAP=) | |
|
| |
Berkay Admin
| Konu: Geri: BARIŞ TAÇYILDIZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL ADAY OLMA C.tesi Ara. 13, 2008 10:58 pm | |
| Batu düşüncesini dile getirio Furkan Yani kırıcı ve rencide olmadığı sürece buna toleransımız var | |
|
| |
furkanaksoy
| Konu: Geri: BARIŞ TAÇYILDIZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL ADAY OLMA Paz Ara. 14, 2008 3:57 pm | |
| bu kadar kötü başkanlık yapılmaz bu kadar zavallılık olmaz derken direk hakaret ediyor hakaret etmeden eleştirmesi gerekir.. | |
|
| |
Jzıff.
Mesaj Sayısı : 69 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 32 Nerden : burası neresi.
| Konu: Geri: BARIŞ TAÇYILDIZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL ADAY OLMA Paz Ara. 14, 2008 5:21 pm | |
| evet kardeşim sana sorcaktı zaten nası yorum yapmayacağını hey allahım ya | |
|
| |
furkanaksoy
| Konu: Geri: BARIŞ TAÇYILDIZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL ADAY OLMA Paz Ara. 14, 2008 9:13 pm | |
| bana sorucak ulan varmı insanların arkasından hakaret içeren yazı yazmadan önce bana sorucak! | |
|
| |
Jzıff.
Mesaj Sayısı : 69 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 32 Nerden : burası neresi.
| Konu: Geri: BARIŞ TAÇYILDIZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL ADAY OLMA Paz Ara. 14, 2008 11:12 pm | |
| ya arkadaşım batu açmış konuyu, düşüncesini dile getirmiş, üstelik berkay başkan da bişey dememiş sen çıkıp da söylüyorsun "bana sorucak" ben de sana soruyorum sana niye sorsun yok eğer insan haklarına karşı bu kadar düşkünsen ben özür diliyorum batu da özür diliyor | |
|
| |
İbrahimGüneş
| Konu: Geri: BARIŞ TAÇYILDIZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL ADAY OLMA Salı Ara. 16, 2008 9:17 pm | |
| Tabi Özür diliceksin ne mal adamlarsınız ayıb be insanların arkasından konusmayın adamsanız gidip yuzune soyleyin | |
|
| |
S
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 13/12/08 Yaş : 32 Nerden : Bilgisayarın Başından
| Konu: Geri: BARIŞ TAÇYILDIZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL ADAY OLMA Paz Ara. 21, 2008 5:33 pm | |
| furkanaskoy, kimsenin kimseyi kırdığı yok. Kendisi rütbe için aday oldu ve istediğini de aldı. Başkan olmak için başkan oldu. Bunun başka bir açıklaması yok. Başkan dediğin çalışır. | |
|
| |
Cem Bozkurt
| Konu: Geri: BARIŞ TAÇYILDIZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL ADAY OLMA C.tesi Ocak 31, 2009 1:41 pm | |
| Bnce Taçyıldız iyi bir başkan...He tabiki Ahmet başkan çıkssaydı daha çok sevinirdik ama yinede barış bu açıdan başkanlık özelliklerini kendisinde taşıyan biri.Kim olursa olsun bir başkan, kolejdeki iki liseye aynı şekilde yaklaşmalı ve okulumuz için mümkün olduğunca çalışmalıdır.... | |
|
| |
ee
| Konu: Geri: BARIŞ TAÇYILDIZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL ADAY OLMA Ptsi Şub. 09, 2009 8:42 pm | |
| Şu ana kadar ne icraatını gördünüz de iyi bir başkan diyebiliyorsunuz? | |
|
| |
| BARIŞ TAÇYILDIZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL ADAY OLMA | |
|