| Münazara Takımımız Başakşehir Birincisi... | |
|
+3Özgen-K TolunayTosun Berkay 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Berkay Admin
| Konu: Münazara Takımımız Başakşehir Birincisi... Ptsi Ara. 08, 2008 11:38 pm | |
| Bu sene 2 Kolej ve 2 Fen-Tek öğrencisinden oluşan münazara takımımız kazandıkları 3 tartışma ile Başakşehir birinciliğini elde ettiler... Cansu'nun kaptanlığında hazırlanan takımda Burak Ceyhun , Berkay ve Batu yer aldı. İlk karşılaşmada Yıldızlar Kolejini geçen takımımız daha sonra Atatürk Lisesini de geride bıraktı... Başakşehir birinciliği için çıktığı karşılaşmayı da kazanan takımımız İstanbul finallerine "Başakşehir Birincisi" ünvanıyla katılma hakkı kazandı.. Kendilerini Tebrik Ediyoruz... | |
|
| |
TolunayTosun Admin
| Konu: Geri: Münazara Takımımız Başakşehir Birincisi... Salı Ara. 09, 2008 2:43 am | |
| münazara takımımızın ne kadar yoğun çalıştığına çok yakından tanık oldum, bu ünvanı kesinlikle hakederek aldılar. kendilerini tebrik ediyorum.. | |
|
| |
Özgen-K Fikir Babası
Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : Gelecek...
| Konu: Geri: Münazara Takımımız Başakşehir Birincisi... Salı Ara. 09, 2008 7:29 pm | |
| Tebrik eder ve başarınızın devamını dilerim.Umarım okulumuz saçma şekillerde değil de bu tip güzel başarılarla ünlenir. | |
|
| |
HolyBarmy
| Konu: Geri: Münazara Takımımız Başakşehir Birincisi... Perş. Ara. 11, 2008 12:50 am | |
| arkadaşlarımızı can-ı gönülden tebrk ediyoruz fizikçilerin kazandığı başarılar da yabana atılmasın bence onlara da bi topic açılsın | |
|
| |
Berkay Admin
| Konu: Geri: Münazara Takımımız Başakşehir Birincisi... Perş. Ara. 11, 2008 1:48 pm | |
| Eğer fizik olimpiyatlarından bahsediosan fen ve teknoloji lisesi forumumuza dahil değil ! onun için burda yer almadı bu başarı yine de fizik olimpiyatlarında başarı elde eden arkadaşlarımızı kutlarım | |
|
| |
Toni Mostursson
Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 11/12/08 Yaş : 30 Nerden : England
| Konu: Geri: Münazara Takımımız Başakşehir Birincisi... Perş. Ara. 11, 2008 5:00 pm | |
| münazaradan elenmemizin tek sorumlusu O çocuk ne diim yani kafamızın içine etti | |
|
| |
HolyBarmy
| Konu: Geri: Münazara Takımımız Başakşehir Birincisi... Cuma Ara. 12, 2008 1:18 am | |
| fizik olimpiyatları bahçeşehir kolejinin çatısı altında yapılan bir etkinlik değil mi sevgili berkay? istesek sen de girersin ben de girerim sonuçta | |
|
| |
Cem Bozkurt
| Konu: Geri: Münazara Takımımız Başakşehir Birincisi... Paz Ara. 14, 2008 6:01 pm | |
| Tebrikler Arkadaşlar! İnşallah daha iyilerinide başarırsınız.Bu takım yapar.... | |
|
| |
fearless93 Moderatör
Mesaj Sayısı : 169 Kayıt tarihi : 09/12/08 Yaş : 31 Nerden : batıdan
| Konu: Geri: Münazara Takımımız Başakşehir Birincisi... Çarş. Ocak 28, 2009 1:08 pm | |
| münazara takımımızı geçte olsa kutluyorum ve sonraki senelerdede başarılarılarını diliyorum | |
|
| |
| Münazara Takımımız Başakşehir Birincisi... | |
|