Arkadaşlar konuyu biraz saptırmışsınız.Ancak forum kullanımı ile ilgili birşey söylemek istiyorum.Bildiğiniz gibi forumlarda düşüncenizi paylaşmanız için önününüzde hiçbir engel yoktur, fakat durumu çok anladığınızı sanmıyorum çünkü şu anda bir okul forumundasınız.Kastetmeye çalıştığım şey şu ki bu forumdaki konuşmalar bir süre sonra hem okulumuzun hem de sizlerin reklamı olacaktır.Ayrıca unutmayın ki bu konuşmaları yakın zamanda tüm öğretmenler ve öğrenciler okuyacaktır, yani konuşmalarınızı biraz daha saygı çerçevesinde toplamanız gerektiği düşüncesindeyim...
Okul meclisinin şu anki durumuna gelince; okulumuz meclisi sadece bir kere toplandı diye şikayet ediliyor fakat ikincisinin yapılması mümkün değildi çünkü olması gereken tarihte okulumuzdaki öğrenci sayısı yüzü geçmiyordu.Meclisin toplanması neden bu kadar gecikti derseniz derdinizi anlarım fakat bir kere toplanmasının sebebi ikincisi için vakit bulunamamasıdır.Ayrıca meclisin çalışmaması gibi bir durum şu an için söz konusu değil yanlış hatırlamıyorsam şu an üç komite farklı branşlarda birşeyler yapabilmek için sürekli çalışıyor.Buradaki tek sorun yapılan herşeyin bir önceki senenin tekrarı olması.Yeni bir çalışma henüz yapılmıyor bu nedenle de dışarıdan kimse çalışmıyor gibi gözüküyor.Bu konuda da görev sadece okul meclisinde değil tüm öğrencilerde.Bana kalırsa her öğrenci kendi kafasındaki düşüncesini sınıf temsilcisi ile paylaşmalı ve temsilcinin bunları meclise aktarması sağlanmalı.Meclis uygulaması da bu şekilde başarıya ulaşmış olacaktır.
Saygılarımla...